Camp2Camp Logo

Onze campings

sociaal en eco

volledig uitgebaat door ons en onze jongeren

506504

Camping Kajaktrail 11.11.11 2022

Camping langs in Puyenbroeck (Wachtebeke), verbonden aan de Kajaktrail van 11.11.11 

 

DO 22/09/22 - MA 26/09/22

 

LET OP: Zorg ook dat je de juiste formule kiest!

 

Onze campings

Er zijn momenteel nog geen aanbod beschikbaar.

Kamperen zonder zorgen

met een mooi verhaal

Camp2Camp is ontstaan uit de wens om iets te doen aan de vele achtergelaten kampeermaterialen op festivalcampings. Als snel werd deze negatieve impact omgevormd tot een mooi verhaal. 

 

Kamperen zonder zorgen

 

We startten met het opnieuw verhuren van de ingezamelde kampeermaterialen aan festivalbezoekers, waarmee we de cirkel van festivalkamperen trachten te sluiten. Feestvierders die zelf geen materialen meebrengen, kunnen ze ook niet achterlaten.

 

Intussen is ons aanbod uitgebreid. We verhuren ook materialen aan vakantiegangers en gezinnen én faciliteren vakantie in eigen land door zelf campings op te zetten. We vinden het heel fijn om onze kampeerders in de watten te leggen en alles vooraf klaar te maken.

 

Genieten van het buitenleven zonder zorgen!

 

Kiezen voor Camp2Camp doet ertoe!

 

Bij het inzamelen en weer gebruiksklaar maken van kampeermaterialen komt heel wat kijken, net zoals bij het uitbaten van een camping. Gezien de connectie met festivals, leek dit ons een ideale omgeving om trajecten voor jongeren op te zetten.

 

Er is heel het jaar lang werk voor handen, maar ook ruimte om andere activiteiten te doen. Zo geven we jongeren die moeilijk hun weg vinden de kans om hun talenten en passies te ontdekken. 

Persberichten en publicaties

Bekijk wat anderen over ons schrijven.